CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

PŘEDSTAVUJEME ÚČASTNÍKY MAĎARSKÉHO WORKSHOPU


Visit Hungary National Tourism Organisazion Nonprofit Ltd. (Maďarská turistická agentura) vás srdečně zve na MAĎARSKÝ WORKSHOP konaný v rámci mezinárodního kontraktačního dne cestovního ruchu CZECH TRAVEL MARKET na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

 

 

Účastníci MAĎARSKÉHO WORKSHOPU:

Ať už jsou vaše požadavky jakékoli, mezi našimi nabídkami si jistě najdete něco podle svého vkusu. Pořádáme zájezdy pro FIT, volnočasové, incentivní a studentské skupiny včetně ubytování, transferu, prohlídek s průvodcem, vstupenek na kulturní akce, outdoorových aktivit, setkání, konferencí.

B&B Hotels, chytrý hotelový řetězec pro vaše služební cesty. Design a technologie pro vaše pobyty a obchodní jednání na těch nejstrategičtějších místech.

Danubius byl založen v roce 1972 a Danubius Hotels se nyní stal předním hotelovým řetězcem v Maďarsku.

Danubius Hotels je skupina známých a ikonických hotelů, jejichž pověst je podporována mezinárodní prestiží a jejichž návštěva je při plánování výletů do Budapešti a na venkov nutností.

Danubius Hotels nabízí širokou škálu zařízení ve 3*, 4* a 5* hotelových kategoriích, se 7 nemovitostmi v Budapešti, včetně Hilton Budapest a Radisson Blu Béke Hotel, a 4 dalšími na venkově (Győr, Bükfürdő, Balatonfüred).

Dráva Hotel Thermal Resort**** je jedním z nejoblíbenějších čtyřhvězdičkových hotelů města Harkány, nedaleko Termálních lázní a lázní Harkány, v klidném a zeleném prostředí.

Hotel Dráva má 88 pohodlných, klimatizovaných hotelových pokojů a apartmánů a 29 rodinných apartmánů.

Zařízení se vyznačuje harmonií a diskrétní elegancí, prostornými, světlými prostory a útulnou atmosférou s vynikajícím ergonomickým designem.

Mezi služby hotelu patří krytý zážitkový bazén, jacuzzi, sauny a rozmazlující masáže.

V hotelu Dráva je k dispozici tenisový kurt, plážový fotbal, hřiště na plážový volejbal na vyžádání (nutná rezervace předem, pouze pro skupiny) a teqball, pro milovníky aktivního odpočinku také půjčovna kol a ebiků.

Retro Bowling Bar nabízí také vzrušující zábavní příležitost, kde na hosty čekají kromě 4 bowlingových drah také 2 kulečníkový stůl, stolní fotbal, různé stolní hry a vodní dýmka.

Hotel Dráva garantuje pořádání kvalitních akcí, konferencí, obchodních jednání, partnerských večírků, soukromých diskusí a teambuildingových školení, vzhledem k tomu, že disponuje několika společenskými místnostmi.

Náš hotel je přátelský k dětem, rodinám, které přijedou s miminkem, poskytujeme zdarma síťovanou dětskou postýlku, vysokou židličku, dětskou vaničku a přebalovací pult.

Náš hotel je vhodný pro domácí mazlíčky, takže všechny typy pokojů jsou k dispozici i pro naše hosty přijíždějící s domácími mazlíčky.

Hotel Dráva je přístupný i pro hosty se zdravotním postižením.

Hotel Europa Fit**** nadstandardní lázeňský a wellness hotel se nachází pouhých 400 m od nejznámějšího termálního jezera Evropy v srdci Hévízu. V našem hotelu si můžete odpočinout a načerpat nové síly ve známé atmosféře. V našem bazénovém a saunovém světě s různými termálními, vnitřními a venkovními bazény si užijete dokonalý relax. Náš vynikající šéfkuchař a jeho tým vás v naší restauraci Citrus hýčkají vysokou kulinářskou kvalitou a obrovskou rozmanitostí ve výběru jídel. Terapeutické procedury, aktivní programy, wellness a kosmetické procedury vás uzpůsobí pro každodenní život. V Hotelu Europa Fit****superior od nejmenších po nejstarší si každý najde to své.

Hotel Karos Spa****, zasazený v objetí kopců Zala ve městě Zalakaros, vítá své hosty v obnovené atmosféře s gastronomickými požitky, hýčkácími a relaxačními procedurami a největší wellness částí v regionu. Ať už se jedná o rodinnou dovolenou, romantický víkend pro dva nebo terapeutické útočiště, Karos Spa je skvělou volbou!

Exkluzivní 5-hvězdičkový wellness hotel se nacházi uprostřed parku o rozloze 170.000 m2, ve vzdálenosti pouze pár minut chůze od termálního jezera. Hosté toužící po odpočinku mají k dispozici 232 pokojů. 205 dvoulůžkových pokojů (2 bezbariérové pokoje), 17 jednolůžkových pokojů, 9 apartmánů a 1 luxusní apartmán.

LUA Resort je luxusní hotel pouze pro dospělé v Maďarsku na Balatonu. Středisko se nachází před zbrusu novým přístavem Balatonfüred, kde blahobyt doprovází blahobyt; a kde můžeme zažít zdravý a ekologický životní styl a možnost útočiště pro dospělé, stejně jako exkluzivní a personalizované služby na luxusní úrovni.

NaturMed Hotel Carbona**** čeká na hosty v nádherném prostředí v centru koupaliště Hévíz, nedaleko světoznámého termálního jezera. Náš koupací ráj s 1000 m2 vodní plochy zajišťuje nezapomenutelné zážitky návštěvníkům hledajícím rekreaci. Blahodárný účinek léčivých vod Hévízu mohou hosté zažít v termálních lázních a vířivce jacuzzi připomínající římské období.

Kromě tradičních lázeňských procedur v termální vodě nabízíme velký výběr wellness a kosmetických procedur. Nabízíme to nejlepší z lázeňské kultury a terapií životního stylu ze všech částí světa.

Kromě rekreace nabízí čas věnovaný regeneraci a volnému času také možnost lépe pečovat o své zdraví.

Hotelová restaurace nabízí široký výběr místních i mezinárodních specialit a klade velký důraz na prezentaci bohaté regionální gastronomie.

Zvažte náš hotel při pořádání konferencí a akcí: Dobře vybavené konferenční a společenské místnosti s kapacitou až 300 osob jsou ideálním místem pro taková setkání.

 

Nejnovější 4hvězdičkový Wellness & All-inclusive hotel v Zalakarosu, nedaleko jezera Balaton. 239 komfortních dvoulůžkových pokojů včetně rodinných apartmánů. Nabízíme přímé spojení do jedněch z nejkrásnějších a největších lázní v Maďarsku, do termálních lázní a aquaparku Zalakaros. Kde si užijete certifikovanou léčivou vodu, širokou škálu wellness & beauty & léčivých procedur a vodních atrakcí. Dětský svět, adrenalinový tobogán, saunový komplex. V okolí čeká široká škála volnočasových aktivit a atrakcí.

Region Pécs-Villány – v souladu s přírodou

2000 let staré inspirativní město se silným kulturním a uměleckým dědictvím v kombinaci s vysoce kvalitním vínem a gastronomií.

Vítáme vás v exkluzivním prostředí v Sárváru, u sedmi malebných jezer, k nimž přispívá elegance, křišťálově čistý vzduch, nedotčená příroda, vlastní termální voda Spirit, lázeňská kultura se stovkami let historie a jedinečný wellness a lázeňský komplex. zkušenost Ducha. Našich 271 elegantních, individuálně zařízených pokojů se zvláštní atmosférou, gurmánská jídla naší restaurace poskytují perfektní místo k relaxaci a revitalizaci.

Jeden z vrcholů našich oceněných lázní Oasis s podlahovou plochou téměř 10 000 m2 včetně 22 nádherných bazénů a jacuzzi. Exkluzivní vnitřní a venkovní termální bazény i unikátní saunový svět zajišťují maximální relaxaci. Máme také vynikající terapeutické a léčebné lázeňské centrum, kde si hosté mohou vybrat z více než 100 přizpůsobených procedur z celého světa, aby se po pár dnech strávených u nás cítili jako znovuzrození.

 

 






Více
Sociální sítě